We’re hiring!

Student stagiair(e) IP Amsterdam

Taylor Wessing is voor de vestiging in Amsterdam op zoek naar een student-stagiair(e).  

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven. Vanuit 29 vestigingen verspreid over 17 landen combineert Taylor Wessing de beste nationale juridische kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Amsterdam, Brussel en Eindhoven.

Over ons team

Binnen ons Intellectual Property team concentreren collega’s zich op vraagstukken op het gebied van octrooi-, merken-, modellen-, auteurs- en handelsnaamrecht. Onze specialisten binnen deze sectie beschikken niet alleen over alle noodzakelijke juridische kennis op deze terreinen, maar hebben ook een bijzondere belangstelling voor design, innovatie, (bio)technologie en nieuwe media. 

Takenpakket

Als student-stagiaire IP zal je werkzaam zijn op de sectie IP in Amsterdam en word je nauw betrokken bij werkzaamheden in onze praktijk. Je krijgt de kans om onder begeleiding mee te draaien in de advies- en procespraktijk, waarbij je door advocaten binnen ons IP team ingeschakeld wordt voor diverse vragen op het gebied van IP en je mee gaat naar zittingen. 

We need you!

De ideale kandidaat bevindt zich in het laatste jaar van zijn of haar bachelor of is bezig met een master en is voor minstens zes weken beschikbaar. Heb je aantoonbare interesse in het intellectueel eigendomsrecht? Ben je proactief met een hands-on mentaliteit, een teamplayer, secuur en gedreven én wil je graag door middel van een student-stage ervaren hoe het is om in een internationaal advocaten- en notariskantoor te werken? Dan is Taylor Wessing op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Taylor Wessing biedt de kans om gedurende een stage kennis te maken met het IP-vak. Wij bieden je een uitdagende en inspirerende internationale omgeving, waar je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen! Je werkt samen met de collega’s in zowel Amsterdam als Eindhoven, waarbij plezier in het werk binnen een hecht team voorop staat. Daarnaast ben je verzekerd van alle (internationale) training, ontwikkeling en ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen. De stage kan op fulltimebasis, maar ook op parttime basis (minimaal 24 uur per week) worden vervuld, zodat je ook ruimte houdt om de stage te combineren met je studie.

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.
Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

‘Apply now’!  

Ben jij die enthousiaste student stagiair(e) die wij zoeken en per direct beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar Anne van Hilten, nl.recruitment@taylorwessing.com  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Details zur Stelle

Jobtyp Student stagiair(e)
Stadt Amsterdam
Team IP
Jetzt bewerben

Apply Now

Bevorzugte Kontakt Methode
Karriere

Daten hochladen

Zusätzliche Information
Ihre Social-Media-Profile: