Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More
Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

13. Januar 2020

Romana Baloga Vybíralová is new HR Manager in Prague

As of January 2020, Human Resources for Taylor Wessing Prague are being managed by Romana Baloga Vybíralová (39), an experienced HR specialist. Previously, she was responsible for HR at a leading commercial and residential real estate developer. She has in-depth knowledge of all areas concerning staff members, including, amongst others, on/off boarding, all recruiting processes, recruiting events and handling all administrative HR.

Lidské zdroje v advokátní kanceláři Taylor Wessing bude řídit Romana Baloga Vybíralová

Personální politiku v advokátní kanceláři Taylor Wessing Česká republika od ledna řídí a formuje zkušená specialistka na lidské zdroje Romana Baloga Vybíralová (39). Přichází od jednoho z předních developerů v oblasti komerčních a rezidenčních nemovitostí. Zkušenosti s kompletní personální agendou společností a spolupráce s firmami při zavádění personálního systému jsou hlavním bonusem pro stávajícího zaměstnavatele.

Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika k tomu uvádí: „Naší advokátní kanceláři se daří a v personální oblasti stále posiluje. Proto jsme se rozhodli rozšířit tým o profesionálku z oblasti lidských zdrojů. Paní Baloga Vybíralová má značné zkušenosti v oblasti informačních systémů pro podporu personalistiky a řízení lidských zdrojů (Human Resource Information System/HRIS), recruitment/onboarding, hodnocení a odměňování, daňovou optimalizaci v oblasti fyzických osob, zaměstnávání cizinců a zná specifika vysílání Čechů do zahraničí i analýz nákladů a ziskovosti projektů. A to je to, co nás zajímá a chceme dále rozvíjet i v naší kanceláři.“

Baloga Vybíralová má širokou praxi při zpracovávání projektů zaměřených na hodnocení a odměňování jak tuzemských, tak vyslaných zaměstnanců, jejich nastavení včetně tvorby doprovodné dokumentace, zpracování souvisejících daňových dopadů pro klienta a jeho zaměstnance, pořádání a zpracování průzkumů. Dva roky získávala také zkušenosti v plánování nákladů, jejich snižování a sledovala ziskovost projektů v automobilovém průmyslu. Ve své předchozí praxi dále koordinovala plnění daňových povinností velkého počtu zahraničních odborníků dočasně pracujících v České republice, především globálních klientů. Aktivně se účastnila na interních školeních a některých školeních pro klienty. Navíc byla více než 7 let součástí týmu Global Employer Services (GES) ve společnosti Deloitte Advisory a má značné zkušenosti i v oblasti mezinárodního zdanění fyzických osob, sociálního a zdravotního pojištění.

Baloga Vybíralová vystudovala Ekonomickou fakultu na Technické univerzitě v Liberci, kde získala titul Ing. V rámci své profese se plynně orientuje v angličtině a němčině.

Call To Action Arrow Image

Newsletter-Anmeldung

Wählen Sie aus unserem Angebot Ihre Interessen aus!

Jetzt abonnieren
Jetzt abonnieren

Related Insights

Legal 500 GC Summit held in Czech Republic for first time, with Taylor Wessing Czech Republic as partner

6. März 2024

von Mgr. Karin Pomaizlová und Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Klicken Sie hier für Details
Tschechische Republik

Taylor Wessing receives 9 awards at Law Firm of the Year 2023

11. Dezember 2023

von Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Klicken Sie hier für Details
Tschechische Republik

Taylor Wessing Czech Republic once again in prestigious Legal 500 rankings

25. April 2023

von mehreren Autoren

Klicken Sie hier für Details