Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More
Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

23. April 2019

Legal 500 once again recommends Taylor Wessing Czech Republic

Taylor Wessing has ranked among the best law firms in the Czech Republic in prestigious rating agency The Legal 500's Europe and Middle & East Africa guide.

The law firm is recommended in the following areas:

  • commercial, corporate and M&A
  • real estate and construction

What more could you want than to appear regularly in this international ranking among the legal aces. Just as last year, receiving this prestigious international recognition is a great pleasure. As always, we strive to maintain a high standard in providing legal assistance to both local and international companies – and we know there's always room for improvement.”

Erwin Hanslik | Lead Partner of Taylor Wessing Czech Republic


Legal 500 opět doporučuje Taylor Wessing Česká republika

Advokátní kancelář Taylor Wessing byla vyhodnocena prestižní ratingovou agenturou The Legal 500: Europe, Middle East & Africa v tomto roce jako jedna z doporučovaných kanceláří v České republice.

Vokátní kancelář je doporučena pro oblasti:

  • commercial, corporate and m&a
  • real estate and construction

„Co víc si přát, než se pravidelně objevovat v tomto mezinárodním žebříčku mezi právnickými esy. Stejně tak jako v minulém roce i tentokrát nás toto prestižní mezinárodní ocenění potěšilo. Stále chceme udržet vysoký standard v poskytování právní pomoci jak lokálním, tak i mezinárodním firmám. A víme, že je pořád co zlepšovat.„

Erwin Hanslik | vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika

Pro oblast commercial, corporate and m&a je doporučena jmenovitě partnerka Taylor Wessing Česká republika a evropská usazená advokátka v Rakousku Markéta Deimelová. Pro oblast real estate and construction jsou doporučeni jmenovitě vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika Erwin Hanslik a senior associate Ivana Meňhartová.

Společnost Legal 500 poskytuje nejrozsáhlejší celosvětové pokrytí doporučených advokátních kanceláří a advokátů ve více než 100 zemích. Informace ze žebříčků využívají komerční i soukromí klienti, firemní poradci, generální ředitelé, finanční ředitelé, studenti a odborní poradci - i další referenční pracovníci.

Call To Action Arrow Image

Newsletter-Anmeldung

Wählen Sie aus unserem Angebot Ihre Interessen aus!

Jetzt abonnieren
Jetzt abonnieren