Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More
Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

14. Januar 2019

Two new lawyers at Taylor Wessing Prague

Taylor Wessing Czech Republic strengthens and expands its team of lawyers in Corporate and Dispute Resolution by welcoming JUDr. Antonín Mokrý and Mgr. Karol Laco. Managing Partner Erwin Hanslik, says: "There is nothing more pleasant than getting the support of new experienced lawyers. The additional knowhow in legal disputes in commercial and civil matters will be very enriching for our law firm. We expect mutual support to be a significant boost and benefit for Taylor Wessing Czech Republic."

For more information, please read the Czech press release below.

Advokátní kancelář Taylor Wessing od ledna opět rozšiřuje tým

Advokátní kancelář Taylor Wessing Česká republika posiluje své řady a rozšiřuje tým o nové právní zástupce v oblasti řešení korporátních sporů a řešení sporů. Jsou jím JUDr. Antonín Mokrý a Mgr. Karol Laco. Antonín Mokrý v pozici Counsel bude spolu se svým týmem významnou oporou pro speciální projekty, které v současné době advokátní kancelář řeší.

Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika k tomu uvádí: „Není nic příjemnějšího, než získat podporu dalších zkušených právníků. Tým JUDr. Mokrého je schopen řešit právní spory v obchodních a občanskoprávních věcech, a to je opět pro naši advokátní kancelář velmi obohacující. Očekáváme, že vzájemná podpora bude významnou posilou a přínosem pro celou advokátní kancelář.“

Antonín Mokrý studoval právo na Karlově univerzitě v Praze a má dlouholeté pracovní zkušenosti z právní praxe již od roku 1980. Poté, co hrál významnou roli ve společnosti SODOMKA SOUČEK JINDRA MOKRÝ & Partners jako její partner, založil roku 2013 vlastní advokátní kancelář. Kromě toho Mokrý působil v několika významných institucích jako například prezident Rady evropských advokátů a advokátů (CCBE) se sídlem v Bruselu, místopředseda České advokátní komory a prezidentský delegát v organizaci AIJA, která je jediným globálním sdružením věnovaným advokátům do 45 let. Kromě češtiny řeší Mokrý veškeré spory také v angličtině, slovenštině a ruštině.

Týmový kolega Karol Laco bude od tohoto okamžiku podporovat řešení sporů jako advokát. Laco studoval právo na Karlově univerzitě a své první pracovní zkušenosti získal ve společnosti SODOMKA SOUČEK

JINDRA MOKRÝ & PARTNERS. V advokátní kanceláři Antonín Mokrý pak již postoupil na pozici advokáta.

Hovoří česky, anglicky a slovensky.

Tým JUDr. Mokrého bude pracovat na stejné adrese, kde nyní i sídlí. Adresa je stejná pro celý tým Taylor Wessing v Praze, a to U Prašné brány 1 a 3 v Praze 1.

Call To Action Arrow Image

Newsletter-Anmeldung

Wählen Sie aus unserem Angebot Ihre Interessen aus!

Jetzt abonnieren
Jetzt abonnieren

Related Insights

Tschechische Republik

Taylor Wessing Czech Republic once again in prestigious Legal 500 rankings

25. April 2023

von mehreren Autoren

Klicken Sie hier für Details
CEE Turkish Desk

Taylor Wessing Czech Republic attorney initiator of successful Turkish Desk project

19. April 2023

von mehreren Autoren

Klicken Sie hier für Details
Prag

Erwin Hanslik is a member of the judging panel for the prestigious CEE Deal of the Year Awards

Available in Czech

8. Februar 2022

von Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Klicken Sie hier für Details