Kontakte

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

Mgr. Janka Brezániová

Partner

Read More
Kontakte

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

Mgr. Janka Brezániová

Partner

Read More

2. Juli 2019

Taylor Wessing Czech Republic announces two partner promotions

Taylor Wessing’s Prague office has announced the promotion of Ivana Meňhartová and Janka Brezániová to Partners.

Ivana joined Taylor Wessing as a Senior Associate in 2017, specializing in Banking & Finance and also focusing on Real Estate & Construction. Her colleague Janka joined in 2018 also as a Senior Associate. Her main practice area is Corporate, M&A and Capital Markets, however, she is also a member of the Employment, Pensions & Mobility team.

Advokátní kancelář Taylor Wessing jmenovala dvě nové partnerky

Advokátní kancelář Taylor Wessing Česká republika jmenovala Janku Brezániovou a Ivanu Meňhartovou do pozice partnerek. Taylor Wessing Česká republika tak významně posílí synergie svého týmu. Po téměř ročním působení na pozici senior associate a vynikajících výsledcích v průběhu roku se Brezániová bude i nadále orientovat především na poskytování právního poradenství v oblastech M&A, korporátního a pracovního práva, včetně ochrany osobních údajů, ve kterých má poměrně významné zkušenosti. Meňhartová se po dvou letech na pozici senior associate bude i nadále věnovat klientům v oblasti Banking & Finance, kterým radí při lokálních i mezinárodních transakcích. Kromě toho bude poskytovat právní poradenství i klientům v oblasti Real Estate, kde má také značné zkušenosti.

Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika k tomu uvádí: „Jsem rád, že mohu mezi partnery naší kanceláře přivítat další zkušené advokátky. Kolegyně Brezániová i Meňhartová se plně osvědčily a svou odborností a proklientským přistupěm dokázaly, že si své místo plně zaslouží. Navíc se kolegyně svou specializací výborně doplňují a budou proto i nadále významnou posilou nejenom pro náš transakční tým, ale i pro celou kancelář.“

Brezániová má zkušenosti z velkých mezinárodních advokátních kanceláří, kde se zaměřovala především na poskytování poradenství velkým korporacím z různých průmyslových odvětví. V rámci své praxe získala zkušenosti také v pobočkách mezinárodních kanceláří ve Stockholmu a v Londýně.

Meňhartová staví na zkušenostech z mezinárodních advokátních kanceláří, kde se zaměřovala na poskytování poradenství finančním institucím a podnikům jak v rámci transakcí, tak v rámci podpory záležitostí každodenního provozu. V rámci své praxe získala cenné zkušenosti také na pozici podnikové právničky a při své stáži v české pobočce zahraniční banky.

Call To Action Arrow Image

Newsletter-Anmeldung

Wählen Sie aus unserem Angebot Ihre Interessen aus!

Jetzt abonnieren
Jetzt abonnieren

Related Insights

Tschechische Republik

Taylor Wessing Czech Republic once again in prestigious Legal 500 rankings

25. April 2023

von mehreren Autoren

Klicken Sie hier für Details
CEE Turkish Desk

Taylor Wessing Czech Republic attorney initiator of successful Turkish Desk project

19. April 2023

von mehreren Autoren

Klicken Sie hier für Details
Careers

Gold Merit Award for Erwin Hanslik

22. September 2022

von Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Klicken Sie hier für Details