Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More
Kontakt

Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

14. Februar 2019

Taylor Wessing among TOP 5 of preferred employers among law students

For 2019, Taylor Wessing Czech Republic is among the top 5 TOP employers among the law students of Czech universities. This results from the survey carried out by the Association of Students and Graduates (ASA) in cooperation with the research institute GFK, universities, student organisations and corporate partners and was published on the TOP employers' website. 11,577 students took part in the survey from October to December 2018.

Taylor Wessing patří do TOP 5 preferovaných zaměstnavatelů mezi studenty v ČR

Advokátní kancelář Taylor Wessing patří pro rok 2019 mezi nejžádanějších 5 TOP zaměstnavatelů mezi studenty českých vysokých škol v sekci Advokátní kanceláře. Tato informace byla zveřejněna na stránkách TOP zaměstnavatelé pod hlavičkou Asociace studentů a absolventů (ASA). Studie TOP Zaměstnavatelé je jejím projektem. Ten probíhá mezi studenty českých vysokých škol. Online panelu se zúčastnilo 11 577 studentů v období října až prosince 2018.

ErwinHanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře v České republice k tomu dodává: „Velice nás tato zpráva potěšila a jsme rádi, že nás studenti svými hlasy takto ocenili. Již několik let se jim snažíme připravit dobré podmínky pro jejich další rozvoj v oblasti studentské praxe i následných koncipientských let. Nároky jsou na ně sice kladeny poměrně veliké, a to nejen na právní znalosti ze školy, ale i znalost světových jazyků, ale poté mohou směle vykročit vlastní cestou a určitě se ve světě práva neztratí.“

Advokátní kancelář se dlouhodobě věnuje i studentům středních škol. Nadále pokračuje v edukaci mladé generace a pořádá přednášky nejen o právu, ale představuje i profesi právníka v reálném životě. Rozvíjí úspěšnou Literární soutěž pro studenty právnických vysokých škol vČeské republice. Vminulém ročníku advokátní kancelář spolupracovala sČeským rozhlasem a jeho projektem Ježíškova vnoučata a soutěž se tak rozšířila i na studenty ostatních vysokých škol. Tématem literární soutěže byl pohled studentů na vztah k seniorům v naší společnosti a vyhodnocení možností, jak pomoci k jejich kvalitnějšímu životu. Tato spolupráce bude pokračovat i v roce 2019.

Výrazně se zde advokáti věnují sportu, a to především maratonským běhům. V rámci celé sítě Taylor Wessing organizují účast jak jednotlivců, tak i celých týmů, a to nejen v individuálních, ale i štafetových závodech, především v Praze a Vídni.

Call To Action Arrow Image

Newsletter-Anmeldung

Wählen Sie aus unserem Angebot Ihre Interessen aus!

Jetzt abonnieren
Jetzt abonnieren

Related Insights

Legal 500 GC Summit held in Czech Republic for first time, with Taylor Wessing Czech Republic as partner

6. März 2024

von Mgr. Karin Pomaizlová und Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Klicken Sie hier für Details
Tschechische Republik

Taylor Wessing receives 9 awards at Law Firm of the Year 2023

11. Dezember 2023

von Dr. Erwin Hanslik, MRICS

Klicken Sie hier für Details
Tschechische Republik

Taylor Wessing Czech Republic once again in prestigious Legal 500 rankings

25. April 2023

von mehreren Autoren

Klicken Sie hier für Details