Contacts

Karin Pomaizlová

Partner

Read More

Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More
Contacts

Karin Pomaizlová

Partner

Read More

Erwin Hanslik, MRICS

Partner

Read More

28 May 2019

Karin Pomaizlová again recognised as an IP STAR

Taylor Wessing Czech Republic is pleased to announce that Partner Karin Pomaizlová has been recognized as a 'Trademark star' in the global directory "Managing Intellectual Property IP STARS" for 2019. She was praised for providing outstanding complete legal services in trademark protection. The rankings evaluated aspects including expertise, workload and reputation on the market, as well as results achieved for clients. The jury also assesses unique strengths in the given field of practice.

Advokátka Karin Pomaizlová opět oceněna v žebříčku IP STARS pro rok 2019

Mezinárodní advokátní kancelář Taylor Wessing a její česká pobočka s potěšením oznamují, že Karin Pomaizlová, partnerka Taylor Wessing Česká republika, byla v celosvětovém žebříčku Managing Intellectual Property IP STARS pro rok 2019 ohodnocena za vynikající servis při poskytování kompletního právního servisu v oblasti ochranných známek jako Trade mark star. Hodnocené aspekty zahrnují odborné znalosti, pracovní zátěž i pověst na trhu, zároveň i výsledky, kterých bylo pro klienty dosaženo. Porota hodnotí i jedinečné silné stránky v dané oblasti praxe.

Erwin Hanslik, vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika k tomu dodává: „Jsme velmi hrdí na toto ocenění, které je vysoce hodnoceno v oblasti práva ochranných známek po celém světě. Tento celosvětově prestižní odborný průvodce je znám svým důkladným a seriózním průzkumem trhu, takže je pro nás čest být na jeho seznamu takto zastoupeni. A práce kolegyně Pomaizlové je již dlouhodobě vysoce oceňována i v zahraničí, a to nás těší dvojnásob.“

Pomaizlová získala opět ocenění za práci v oblastech autorského práva a práv souvisejících, transakcí v oblasti duševního vlastnictví, soudních sporů týkajících se ochranných známek, řízení o ochranných známkách před úřady a trestního stíhání zásahů do práv z ochranných známek. Dále také za strategii a poradenství pro ochranné známky. Pomaizlová pracuje pro klienty v odvětvích reklamy, informačních a komunikačních technologií a software, farmaceutického průmyslu i tabákových výrobků.

Karin Pomaizlová je partnerkou mezinárodní advokátní kanceláře Taylor Wessing v České republice od roku 2015. Je vedoucí skupiny IP / IT. Specializuje se na ochranu duševního vlastnictví, právo ochrany před nekalou soutěží, regulaci reklamy, ochranu osobních údajů a právní aspekty nových technologií (Internet věcí, Průmysl 4.0, Big Data, umělá inteligence). Věnuje se dále právnímu poradenství v oblastech právní regulace léčiv, transferu technologií a potravinářství. Do společnosti Taylor Wessing nastoupila z vlastní praxe, v minulosti působila v mezinárodní advokátní kanceláři Linklaters. V roce 2013 získala ocenění ILO Client Choice Award v oblasti duševního vlastnictví ochranných známek. V roce 2017 byla vydavatelstvím Economia zařazena do prestižního přehledu právniček, které spojuje nejen úspěšná kariéra, ale také maximální nasazení a vliv (nejen) na jejich okolí. V roce 2017 byla zařazena do hodnocení IP STAR 2017 v kategorii ochranných známek. V roce 2018 byla oceněna stříbrnou medailí. Je členkou mezinárodních profesních asociací MARQUES a LIDC. Byla rovněž prezidentkou české skupiny Licensing Executives Society.

Call To Action Arrow Image

Latest insights in your inbox

Subscribe to newsletters on topics relevant to you.

Subscribe
Subscribe

Related Insights

Brands & advertising

Karin Pomaizlová awarded in prestigious World Trademark Review

28 February 2023

by Karin Pomaizlová

Click here to find out more
Czech Republic

Karin Pomaizlová has been named a leading individual by WTR 1000

Available in Czech

16 March 2022

by Karin Pomaizlová

Click here to find out more

WTR 1000: Partner Karin Pomaizlová named ‘TOP TM Professional’

Taylor Wessing Czech Republic is also ranked

21 February 2020

by Karin Pomaizlová and Erwin Hanslik, MRICS

Click here to find out more