Contacts

Maarten Rijks

Partner

Read More

Bart Hunnekens

Partner

Read More
Contacts

Maarten Rijks

Partner

Read More

Bart Hunnekens

Partner

Read More

8 January 2019

Taylor Wessing appoints Bart Hunnekens and Maarten Rijks as partners

Taylor Wessing heeft Bart Hunnekens per 1 januari 2019 benoemd tot partner. Bart Hunnekens is ruim twaalf jaar geleden zijn carrière bij (de rechtsvoorgangers van) Taylor Wessing gestart en is sindsdien actief binnen het arbeidsrecht. Zijn expertise ligt naast het reguliere arbeidsrechtelijke advieswerk, met name op het vlak van herstructurering en vestigingsvraagstukken, waaronder ook het opzetten van (complexe) beloningsprogramma’s en privacy-issues. 

Marc van Gelder, managing partner en hoofd van de sectie arbeidsrecht: “Het arbeidsrechtteam van Taylor Wessing draait sinds jaar en dag mee op het hoogste niveau. De partnerbenoeming van Bart past binnen onze focus om internationaal opererende cliënten, vaak al vanaf het moment van vestiging, juridisch-strategisch te begeleiden op het vlak van employment & benefits. We zijn dan ook erg verheugd om Bart aan onze partnergroep te mogen toevoegen.”   

Taylor Wessing heeft Maarten Rijks benoemd tot partner per 1 januari 2019. Maarten Rijks is vanaf begin 2016 werkzaam bij Taylor Wessing en is verantwoordelijk voor het team dat zich met name bezig houdt met soft IP zaken. Met advocaten en gemachtigden in Amsterdam, Brussel en Eindhoven is het team onder zijn leiding zeer sterk gegroeid en maakt inmiddels een belangrijk deel uit van het internationale praktijk van Taylor Wessing. Maarten Rijks is geranked in de Legal500 en WTR1000, waarin onder meer over hem wordt gezegd: “Maarten Rijks has an acute business understanding and is very practical in his approach”.

Wim Maas, hoofd van de sectie IP/IT: “Wij zien de benoeming van Maarten als het bewijs van het succes van onze Benelux IP praktijk. Sinds zijn komst hebben we een exponentiële groei doorgemaakt, en worden we door onze cliënten steeds meer betrokken bij spraakmakende, internationale zaken. Met deze partnerbenoeming willen we het succes van de afgelopen jaren borgen en tegelijkertijd verder bouwen aan de toekomst.”
 
Call To Action Arrow Image

Latest insights in your inbox

Subscribe to newsletters on topics relevant to you.

Subscribe
Subscribe