We’re hiring!

Associate Real Estate Amsterdam 

Wij zijn op zoek naar een Associate voor ons Real Estate team in Amsterdam. 

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk.  Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven. Vanuit 29 vestigingen verspreid over 17 jurisdicties combineert Taylor Wessing de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons Real Estate team

Ons Real Estate team bestaat uit vooraanstaande adviseurs op het gebied van onder meer commerciële vastgoedtransacties, projectontwikkeling en huur, waarbij de advocatuur en het notariaat nauw samenwerken. Je wordt onderdeel van een hecht team waarbij enthousiasme, assertiviteit en gedeeld succes voorop staan. 

De functie

In deze gevarieerde en uitdagende rol ben je werkzaam binnen de praktijkgroep Real Estate. De vastgoedpraktijk is een juridisch terrein dat bij uitstek om specialistische juridische kennis vraagt. Als Associate houd je je onder andere bezig met:

  • alle dimensies van een brede vastgoedpraktijk, te weten vastgoedtransacties, projectontwikkeling, huurrecht en aanverwante vastgoed gerelateerde rechtsgebieden;
  • het begeleiden van zowel nationale als internationale cliënten bij onderhandelingen en het adviseren over vastgoedtransacties.
 

We need you!  

De ideale kandidaat heeft 3-6 jaar relevante werkervaring met de nadruk op vastgoedtransacties,  en/of huurrecht. Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij de verdere uitbreiding van de nationale en internationale (vastgoed-)praktijk van Taylor Wessing. Je bent verder commercieel ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland. Je bent werkzaam vanuit ons mooie kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Ook krijg je een competitief salaris, 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband) en kun je gebruik maken van allerlei inspirerende initiatieven, zoals ons thuiswerk- en Family Matters beleid en onze vitaliteitsworkshops en –coaches. Tijdens onze wekelijkse kantoorborrels en onze (inter)nationale evenementen krijg je de kans om kennis te maken met je collega’s die een passie voor het vak hebben, pragmatisch en oplossingsgericht werken en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken.

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.

Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Apply now!

Klinkt dit als jouw toekomst? Stuur dan je geanonimiseerde CV en motivatiebrief op naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Role details

Job type Associate Real Estate Amsterdam
Office Amsterdam
Team Real Estate
Apply now

Apply Now