联系方式

Erwin Hanslik, MRICS

合伙人

Read More

Maroš Podstavek

高级律师

Read More
联系方式

Erwin Hanslik, MRICS

合伙人

Read More

Maroš Podstavek

高级律师

Read More

2021年9月1日

Maroš Podstavek joins our office in Brno

Taylor Wessing Czech Republic welcomes attorney Maroš Podstavek, who will be based in the Brno office and will work closely with the entire team in the Brno office as well as with the office in Prague. Maroš specialises in all areas of projects, energy and infrastructure. He has also advised national and international clients on technology, media and communications.


Tým advokátů Taylor Wessing Česká republika rozšiřuje Maroš Podstavek

Advokátní kancelář Taylor Wessing Česká republika posiluje od září advokát Maroš Podstavek, který bude působit v brněnské kanceláři a úzce spolupracovat s celým týmem jak v kanceláři v Brně, tak také v pražské advokátní kanceláři Taylor Wessing. Maroš se specializuje na všechny oblasti projektů, energetiky a infrastruktury. Poskytoval poradenství národním a mezinárodním klientům také v oblasti technologií, médií a komunikace. 

Maroš, vzhledem ke svým zkušenostem a znalostem, perfektně zapadá do celého týmu. Poskytování právního servisu v oblasti energetického průmyslu patří mezi naše mezinárodní priority, proto jsem rád, že budeme mít v týmu pro tuto oblast zkušeného advokáta s mezinárodním přesahem. Maroš má obrovský drive a tah na branku, což ladí s hodnotami naší kanceláře. Klientům poskytujeme profesionální a kreativní řešení, pomáháme jim inovativně přemýšlet o jejich byznyse a podporujeme je všude tam, kde chtějí podnikat.”

Erwin Hanslik 

Maroš Podstavek přichází do Taylor Wessing po šestiletém působení v advokátní kanceláři Aurixa s.r.o., kde od roku 2017 vedl brněnskou pobočku. Kromě oblasti projektů, energetiky a infrastruktury, se také několik let specializoval na segment ropy a zemního plynu (počáteční a střední fáze zpracovatelského řetězce). Poskytoval právní poradenství při mnoha transakcích a korporátních záležitostech různým společnostem, a to od investičního záměru až do provozní fáze. Maroš také radil významnému českému poskytovateli internetového a placeného televizního vysílání, a to v celé řadě záležitostí souvisejících s korporátním a duševním vlastnictvím, včetně licenční smlouvy, nekalé soutěže a antimonopolních otázek.

Maroš vystudoval právo na Právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně, kde získal v roce 2016 magisterský titul. V průběhů studií získával zkušenosti například ve Fakultní nemocnici v Žilině, kde se specializoval na veřejné zakázky a pracovní právo, nebo v advokátní kanceláři Mrázovský & partners, s.r.o., kde se zabýval obecním korporátním právem a trestním právem. Několik let působil také ve společnosti Apprise Software s.r.o. V roce 2019 složil advokátní zkoušky a byl přijat do České advokátní komory. Maroš hovoří plynule anglicky, česky a slovensky. Ve svém volném čase se věnuje gymnastice.

Call To Action Arrow Image

Latest insights in your inbox

Subscribe to newsletters on topics relevant to you.

Subscribe
Subscribe