联系方式

Karin Pomaizlová

合伙人

Read More

Erwin Hanslik, MRICS

合伙人

Read More
联系方式

Karin Pomaizlová

合伙人

Read More

Erwin Hanslik, MRICS

合伙人

Read More

2020年4月16日

Karin Pomaizlová in top rankings of IP Stars and Chambers 2020 again

We are pleased to announce that Karin Pomaizlová has once again ranked highly in the global Managing Intellectual Property IP Stars index for providing outstanding complete legal service in the field of trademarks, and named a Trade Mark Star.

Karin was evaluated for her expertise, workload and market reputation, as well as results achieved for clients. The jury also evaluates the unique strengths in the given field of practice.

Alongside her recognition in the Managing Intellectual Property IP Stars Index, Karin was also named among the top lawyers from the Czech Republic in the Chambers Europe Awards 2020.


Karin Pomaizlová z Taylor Wessing opět v žebříčku IP STARS a Chambers pro rok 2020

Mezinárodní advokátní kancelář Taylor Wessing s potěšením oznamují, že Karin Pomaizlová, partnerka Taylor Wessing Česká republika, byla v celosvětovém žebříčku Managing Intellectual Property IP STARS pro rok 2020 opět ohodnocena za vynikající služby při poskytování kompletního právního servisu v oblasti ochranných známek jako TRADE MARK STAR. Hodnocené aspekty zahrnují odborné znalosti, pracovní zátěž i pověst na trhu, zároveň i výsledky, kterých bylo pro klienty dosaženo. Porota hodnotí i jedinečné silné stránky v dané oblasti praxe. Zároveň získala i ocenění v individuální skupině právníků z České republiky pro CHAMBERS EUROPE AWARDS 2020.

Erwin Hanslik, vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika se přidává ke gratulaci: „Karin nasadila hned od začátku velmi vysokou laťku v poskytování služeb našim klientům. A zpětná vazba na sebe nenechala dlouho čekat. Velmi si ceníme její profesionální odbornosti a jsme rádi, že nepolevila a stále se již po několikáté objevuje ve světově uznávaných žebříčcích pro právníky. Zároveň pravidelně posiluje kredit naší advokátní kanceláře doma i ve světě.“

Call To Action Arrow Image

Latest insights in your inbox

Subscribe to newsletters on topics relevant to you.

Subscribe
Subscribe