Erwin Hanslik, MRICS

Erwin Hanslik, MRICS

2020年2月21日

Legal 500 once again ranks Taylor Wessing Czech Republic

The prestigious International Directory Legal 500 EMEA has ranked Taylor Wessing as being among the best law firms in the Czech Republic. The firm has been recommended in the areas Commercial, Corporate & M&A as well as in Real Estate & Construction.

Legal 500 opět doporučuje Taylor Wessing Česká republika

Advokátní kancelář Taylor Wessing byla vyhodnocena prestižní ratingovou agenturou The Legal 500: Europe, Middle East & Africa v tomto roce jako jedna z doporučovaných kanceláří v České republice.

Advokátní kancelář je doporučena pro oblasti:

COMMERCIAL, CORPORATE AND M&A

REAL ESTATE AND CONSTRUCTION

Erwin Hanslik, vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika, k tomu uvádí: „Co víc si přát, než se pravidelně objevovat v tomto mezinárodním žebříčku mezi právnickými esy. Stejně tak jako v minulém roce i tentokrát nás toto prestižní mezinárodní ocenění potěšilo. Stále chceme udržet vysoký standard v poskytování právní pomoci jak lokálním, tak i mezinárodním firmám. A víme, že je pořád co zlepšovat.“

Pro oblast COMMERCIAL, CORPORATE AND M&A je doporučena jmenovitě partnerka Taylor Wessing Česká republika a evropská usazená advokátka v Rakousku Markéta Deimelová. Pro oblast REAL EASTATE AND CONSTRUCTION jsou doporučeni jmenovitě vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika Erwin Hanslik a senior associate Ivana Meňhartová.

Společnost Legal 500 poskytuje nejrozsáhlejší celosvětové pokrytí doporučených advokátních kanceláří a advokátů ve více než 100 zemích. Informace ze žebříčků využívají komerční i soukromí klienti, firemní poradci, generální ředitelé, finanční ředitelé, studenti a odborní poradci - i další referenční pracovníci.

捷克共和国

Taylor Wessing Czech Republic once again in prestigious Legal 500 rankings

2023年4月25日

CEE Turkish Desk