We’re hiring!

Open sollicitatie student-stagiair(e) / werkstudent(e) Amsterdam 

Op zoek naar een student-stage of werkstudentschap? Ontdek bij ons wat het werk van een advocaat of notaris inhoudt en ervaar hoe het is om bij een internationaal topkantoor binnen een bepaalde sectie te werken! 

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.200 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 28 vestigingen verspreid over 17 jurisdicties. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Amsterdam, Brussel en Eindhoven.

Geen vacature online? Stuur ons dan een open sollicitatie en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij Taylor Wessing.   

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Apply now! 

Ben jij die enthousiaste student-stagiair(e) of werkstudent die wij zoeken? Stuur dan je geanonimiseerde CV, motivatiebrief, cijferlijsten en (eventuele) stagebeoordelingen naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

职务详情

工作类型 Student-stagiaire
办公室 阿姆斯特丹
立即申请
Call To Action Arrow Image

Wil je op deze vacature solliciteren? Stuur ons een e-mail met een kopie van jouw CV en alle relevante documenten.

Solliciteer nu/apply now
Solliciteer nu/apply now