We’re hiring!

Open sollicitatie student-stagiair(e) / werkstudent(e) Amsterdam 

Op zoek naar een student-stage of werkstudentschap? Ontdek bij ons wat het werk van een advocaat of notaris inhoudt en ervaar hoe het is om bij een internationaal topkantoor binnen een bepaalde sectie te werken! 

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 29 vestigingen verspreid over 17 landen. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Geen vacature online? Stuur ons dan een open sollicitatie en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij Taylor Wessing.   

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.

Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Apply now! 

Ben jij die enthousiaste student-stagiair(e) of werkstudent(e) die wij zoeken? Stuur dan je geanonimiseerde motivatiebrief en CV naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

职务详情

工作类型 Student-stagiaire
办公室 阿姆斯特丹
立即申请

Apply Now

首选联系方式
事业
上传文件
附加信息
您的社交媒体资料: