We’re hiring!

Notarial Secretary Amsterdam

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team in Amsterdam voor 16-32 uur per week wil komen versterken! 

Challenge expectation, together 

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.000 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven. Vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen combineert Taylor Wessing de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons team

Als Notarial Secretary ben je werkzaam op de sectie Notariaat Ondernemingsrecht in Amsterdam. We hebben een informele werksfeer. Door onze korte communicatielijnen ondersteunen, motiveren en inspireren we elkaar op een persoonlijke manier. Met onze multidisciplinaire teams en internationale netwerk dragen wij bij aan het succes van onze cliënten. 

We need you!  

Wij zoeken een proactieve, vlotte en enthousiaste collega die goed in ons team past en een sterk gevoel heeft voor kwaliteit. De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde (juridisch) secretariële opleiding of een opleiding HBO-rechten. 

Je kent de finesses van Microsoft Word en Excel en je hebt affiniteit met Microsoft Powerpoint. Je bent verder collegiaal en kan goed zelfstandig werken doordat je over een open en stressbestendige persoonlijkheid beschikt. Je wacht niet af tot het werk naar je toe komt, maar gaat er juist op af. Als er veel werk op je af komt, weet jij prioriteiten te stellen en lever jij jouw werk snel af. Daarnaast ben je flexibel, integer, klantgericht en nauwkeurig in je manier van werken.

Wij zoeken iemand met de volgende talenten en vaardigheden: 

  • proactief met een hands-on mentaliteit;
  • goed in teamverband kunnen werken;
  • zeer secuur;
  • kennis van de juridische branche is een pré.
  • zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 

Wat wij bieden

Je komt te werken op de Zuidas in Amsterdam. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Verder hechten wij veel waarde aan een prettige werksfeer door o.a. het stimuleren van een goede work-life balance, teambuilding en jouw vitaliteit! 

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Denk daarbij aan naam, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure controleert of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Solliciteer via de groene ‘Apply now’ knop!  

Klinkt dit als jouw toekomst? Stuur dan je geanonimiseerde CV en motivatiebrief op naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

职务详情

工作类型 Notarial Secretary Amsterdam
办公室 阿姆斯特丹
立即申请

Apply Now

首选联系方式
事业
上传文件
附加信息
您的社交媒体资料: