We’re hiring!

Kandidaat-Notaris Real Estate Amsterdam 

Taylor Wessing is voor de vestiging in Amsterdam op zoek naar een kandidaat-notaris om het groeiende vastgoed team te versterken.  

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op vooruitstrevende ondernemingen. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.000 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons team

Als Kandidaat-Notaris ben je werkzaam op de sectie Vastgoed vanuit Amsterdam. We hebben een informele werksfeer waar hard wordt gewerkt, maar er zeker ook ruimte is voor gezelligheid. Door onze korte communicatielijnen ondersteunen, motiveren en inspireren we elkaar op een persoonlijke manier. Met onze multidisciplinaire teams en internationale netwerk dragen wij bij aan het succes van onze cliënten. 

De functie

In deze gevarieerde en uitdagende rol ga je op het hoogste niveau werken in een informele sfeer bij één van de hardst groeiende advocaten en notariskantoren in Amsterdam.  Jouw collega’s zijn regionale experts die zich onderscheiden van andere advocaten en (kandidaat-) notarissen in de omgeving door hun brede internationale netwerk waar volop “cross-selling” plaatsvindt. Als Kandidaat-Notaris Vastgoed ben je actief in de nationale en internationale transactiepraktijk en ondersteun je bouwondernemingen, bedrijfsmatige gebruikers, woningcorporaties, projectontwikkelaars, investeerders en overheden bij diverse aspecten rondom vastgoed. Je adviseert cliënten daarbij onder andere op het gebied van commerciële vastgoedtransacties, projectontwikkeling en vastgoedfinanciering. Het bovenstaande vereist een flexibele en proactieve houding waarbij je gezien de signatuur van onze cliënten even makkelijk switcht tussen het Nederlands en Engels (in woord en geschrift).

We need you!  

De ideale kandidaat is een positief ingestelde teamspeler met een gezonde werkethos, heeft 3-6 jaar relevante werkervaring en een afgeronde opleiding Notarieel recht. Je bent verder commercieel ingesteld en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Tot slot verwachten we dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat wij bieden

  • Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen;
  • Werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland, maar waar ook ruimte is voor een goede work-life balance; 
  • Samenwerking met collega’s die passie voor het vak hebben, pragmatisch en oplossingsgericht werken en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken;
  • Volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, door te groeien binnen de organisatie en het beste uit jezelf te halen; 
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • De mogelijkheid van deelname aan  nationale en internationale evenementen. 
  • Wekelijkse kantoorborrels, een bruisend kerstfeest, een goed verzorgde lunch en nog veel meer!

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.
Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Apply now!

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste Kandidaat-Notaris die wij zoeken? Stuur dan je geanonimiseerde CV en motivatiebrief naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

职务详情

工作类型 Kandidaat-notaris
办公室 阿姆斯特丹
立即申请

Apply Now

首选联系方式
事业
上传文件
附加信息
您的社交媒体资料: