We’re hiring!

Junior Notarial Secretary Real Estate Eindhoven

Taylor Wessing is voor de sectie Vastgoed in Eindhoven op zoek naar een Junior Notarial Secretary voor 32-40 uur per week.

Challenge expectation, together 

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk.  Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven. Vanuit 29 vestigingen verspreid over 17 landen combineert Taylor Wessing de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Het team

Als Junior Notarial Secretary ben je werkzaam op de sectie Notariaat Vastgoed met een focus op de nieuwbouw. We hebben een informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Door onze korte communicatielijnen ondersteunen, motiveren en inspireren we elkaar op een persoonlijke manier. Met onze multidisciplinaire teams en internationale netwerk dragen wij bij aan het succes van onze cliënten. 

De functie

In het notariaat staan belangen van cliënten en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Jij speelt hierin, samen met je collega’s een belangrijke rol. Jouw werkzaamheden zijn zowel uitdagend als afwisselend. Je ondersteunt het vastgoedteam onder andere bij het: 

  • Beantwoorden van correspondentie en telefoontjes;
  • Opstellen van juridische documenten zoals aktes en overeenkomsten;
  • Agendabeheer;
  • Dossieropbouw;
  • Ontvangst van bezoek.

We need you!

Wij zoeken een enthousiaste collega die goed in ons team past en een sterk gevoel heeft voor kwaliteit. Ervaring als secretaresse in het notariaat is zeker geen vereiste. Een starter met bovengemiddelde interesse in dit vak die binnen ons kantoor verder opgeleid wil worden, is ook welkom. Je bent proactief en wacht niet af tot het werk naar je toe komt, maar gaat er juist op af. Als er veel werk op je af komt, weet jij prioriteiten te stellen en lever jij jouw werk snel, maar altijd nauwkeurig af. 

We nodigen je van harte uit als je over de volgende talenten en vaardigheden beschikt:

  • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Hands-on met een proactieve instelling;
  • Goed kunnen werken in teamverband;
  • Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Kennis van de juridische branche is een pré, maar zeker niet vereist: ook starters zijn welkom om te solliciteren!

Wat wij bieden 

Je komt te werken een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Verder hechten wij veel waarde aan een prettige werksfeer door o.a. het stimuleren van een goede work-life balance, teambuilding en jouw vitaliteit!

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Denk daarbij aan naam, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure controleert of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Apply now!  

Klinkt dit als jouw toekomst? Stuur dan je geanonimiseerde CV en motivatiebrief op naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

职务详情

工作类型 Junior Notarial Secretary Real Estate Eindhoven
办公室 埃因霍温
立即申请

Apply Now

首选联系方式
事业
上传文件
附加信息
您的社交媒体资料: