We’re hiring!

(Jr.) Financieel Administratief Medewerker Amsterdam 

Taylor Wessing is op zoek naar een (Junior) Financieel Administratief Medewerker voor 32-40 uur per week voor haar vestiging in Amsterdam.     

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 29 vestigingen verspreid over 16 landen. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons team

Als Financieel Administratief Medewerker ben je werkzaam op de afdeling administratie. We houden ons dagelijks bezig met een grote diversiteit aan (financieel) administratieve werkzaamheden. Hierbij zijn het rapporteren aan het bestuur, het verzorgen van declaraties, debiteuren- en crediteurenbeheer en de salarisadministratie slechts een deel van onze verantwoordelijkheid. Kortom, er wordt hard gewerkt, maar is er ook zeker ruimte voor gezelligheid! Door onze korte communicatielijnen ondersteunen, motiveren en inspireren we elkaar op een persoonlijke manier.

Takenpakket

In deze gevarieerde en uitdagende rol verzorg je administratieve taken in de breedste zin van het woord. Het betreft een brede startersfunctie waarbij je verschillende aandachtsgebieden zult hebben, waaronder het verzorgen van dossierbeheer en declaraties. 

We need you!  

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde administratieve / financiële MBO-opleiding. Je bent gedreven, enthousiast ,proactief ingesteld en beschikt over een open en stressbestendige persoonlijkheid. Daarnaast ben je klantgericht en nauwkeurig in je manier van werken, zowel goed zelfstandig als in teamverband. Tot slot verwachten we dat je beschikt over zowel zeer goede mondelinge- als schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. 

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Verder hechten wij veel waarde aan een prettige werksfeer door o.a. het stimuleren van een goede work-life balance, teambuilding en jouw vitaliteit!

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Denk daarbij aan naam, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure controleert of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan. 

Apply now!

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste administratief medewerker die wij zoeken? Stuur dan je geanonimiseerde motivatiebrief en CV naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

职务详情

办公室 阿姆斯特丹
立即申请

Apply Now

首选联系方式
事业
上传文件
附加信息
您的社交媒体资料: