We’re hiring!

Advocaat Corporate, M&A and Capital Markets. 

Taylor Wessing is op zoek naar een ervaren Advocaat Corporate, M&A and Capital Markets. 

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op vooruitstrevende ondernemingen. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.000 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Ondernemingsrecht 

In deze gevarieerde en uitdagende rol ben je werkzaam binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht binnen onze vestiging in Amsterdam. Onze sectie Ondernemingsrecht richt zich op verschillende deelgebieden binnen het ondernemingsrecht. De gecombineerde aanpak en geïntegreerde samenwerking tussen advocatuur en notariaat bewijzen zeker hier hun meerwaarde. De sectie is onder meer actief bij het opstellen van joint-venture contracten, aandeelhoudersovereenkomsten, begeleiding bij management buy-ins en –outs en het opstellen en beoordelen van financieringscontracten. Een belangrijk deel van de activiteiten heeft betrekking op (internationale) fusies en overnames (M&A). De cliënten die door onze ondernemingsrecht juristen worden bijgestaan, variëren van (middel)grote regionale en landelijke ondernemingen tot internationaal opererende multinationals, private equity, evenals non-profit instellingen, zorginstellingen en woningbouwcorporaties.

We need you!  

De ideale kandidaat heeft 3-5  jaar relevante werkervaring in het ondernemingsrecht met de nadruk op fusies en overnames. Je bent verder commercieel en marktgericht ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij bieden

  • Je komt te werken op de Zuidas in Amsterdam. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een plezierige, informele werksfeer bij een ambitieus en jong kantoor met collega’s die passie voor het vak hebben, die pragmatisch en oplossingsgericht werken en die gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken
  • Werken binnen een sectie, waar spraakmakende en complexe juridische vraagstukken behandeld worden
  • Voldoende gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie en het beste uit jezelf te halen

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je om je documenten te anonimiseren. Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan. Ben je geselecteerd voor een kennismakingsgesprek? Dan nemen wij contact met je op en vragen we je om een uitgebreider CV. Ben je niet geselecteerd? Dan laten we je dit ook weten.

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste advocaat die wij zoeken? Stuur dan een mail met een motivatie én CV naar, nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

职务详情

工作类型 Advocaat-medewerker
办公室 阿姆斯特丹
团队 Corporate, M&A and Capital Markets
立即申请

Apply Now

首选联系方式
事业
上传文件
附加信息
您的社交媒体资料: