Taylor Wessing is voor de sectie Vastgoed in Eindhoven op zoek naar een notarieel secretaresse voor 32-40 uur per week.

Over de organisatie

Taylor Wessing is een internationaal full-service advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.000 advocaten en notarissen, vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen. Deze vestigingen combineren het beste van de lokale commerciële, industriële en culturele kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te kunnen bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE/IT, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. In Nederland en België is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over het team

Je herkent Taylor Wessing aan de informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Work hard, play hard. Door onze korte communicatielijnen ondersteunen, motiveren en inspireren we elkaar op een persoonlijke manier. Met onze multidisciplinaire teams en internationale netwerk dragen wij bij aan het succes van onze cliënten. In verband met de sterke groei van Taylor Wessing zijn wij op zoek naar een Notarieel secretaresse voor de sectie Vastgoed.

Wat wij bieden

Deze vacature heeft betrekking op onze vestiging in Eindhoven. Je komt te werken in de statige, centraal gelegen Kennedytoren op de 15e verdieping met een prachtig uitzicht over Eindhoven en omgeving. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Daarnaast hebben wij wekelijkse kantoorborrels, bruisende evenementen, een goed verzorgde lunch inclusief saladebar en nog veel meer!

Uitdagende werkzaamheden

In het notariaat staan belangen van cliënten en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Jij speelt hierin, samen met je collega’s een belangrijke rol. Jouw werkzaamheden zijn zowel uitdagend als afwisselend. Je ondersteunt het vastgoedteam onder andere bij het:

 • het beantwoorden van correspondentie en telefoontjes
 • het opstellen van juridische documenten zoals aktes en overeenkomsten
 • agendabeheer
 • dossieropbouw
 • ontvangst van bezoek

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste collega die goed in ons team past en een sterk gevoel heeft voor kwaliteit. De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde (juridisch) secretariële opleiding of opleiding HBO-rechten. Ervaring als secretaresse in het notariaat is uiteraard welkom, maar niet vereist. Een starter met bovengemiddelde interesse in dit vak die binnen ons kantoor verder opgeleid wil worden is ook welkom. Je bent proactief en wacht niet af tot het werk naar je toe komt, maar gaat er juist op af. Als er veel werk op je af komt, weet jij prioriteiten te stellen en lever jij jouw werk snel, maar altijd nauwkeurig af.

We nodigen je van harte uit als je over de volgende talenten en vaardigheden beschikt:

 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Hands-on met een proactieve instelling
 • Goed kunnen werken in teamverband
 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Kennis van de juridische branche is een pré.
 • Ben jij die enthousiaste notarieel secretaresse die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Détails du poste

Type d’emploi Notarieel secretaresse
Bureau Eindhoven
Équipe Technology & Data
Postuler

Postuler

Méthode préférée de contact
Carrière
Vos fichiers
Information additionnelle
Vos profils de réseaux sociaux