We’re hiring!

(Senior) Associate Disputes & Investigations

Taylor Wessing is op zoek naar een (Senior) Associate voor ons Disputes & Investigations team Eindhoven.

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.200 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons Disputes & Investigations team 

Als een geschil tot een rechtszaak leidt, bepaalt het civiele procesrecht de vorm van de procedure. Gedegen en diepgaande kennis van die regels, samen met de nodige praktijkervaring en een goed analytisch vermogen, is dan onontbeerlijk. Binnen ons Disputes & Investigations team worden complexe en internationale  procedures gevoerd en begeleid. Ook hebben de advocaten van het team ervaring met het voeren van (internationale) arbitrages voor verschillende instituten (zoals NAI en ICC). De focus van de praktijk is gericht op het procederen in de sectoren Technology, Life Sciences en Real Estate, waarin de cliënten van Taylor Wessing met name actief zijn. 

We need you!  

In deze gevarieerde en uitdagende rol ben je werkzaam binnen ons Disputes & Investigations team. De ideale kandidaat heeft 3 tot 7 jaar relevante werkervaring en is een echte litigator. Je focust op je doel, je wilt winnen. Wij zoeken een advocaat met proceservaring in complexe zaken, die het gewend is om in grotere teams te werken. Internationale ervaring is een pre, maar een goede beheersing van de Engelse taal is mandatory.
 

Wat wij bieden

  • Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland;
  • Je kan gebruik maken van allerlei inspirerende initiatieven, zoals ons thuiswerk- en Family Matters beleid en onze vitaliteitsworkshops en –coaches; 
    Volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, door te groeien binnen de organisatie en het beste uit jezelf te halen;
  • Samenwerking met collega's die passie voor het vak hebben, pragmatisch en oplossingsgericht werken en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris en 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan nationale en internationale evenementen;
  • Wekelijkse kantoorborrels, een bruisend kerstfeest, een goed verzorgde lunch en nog veel meer!
 

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.

Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

 

Apply now! 

Klinkt dit als jouw toekomst? Stuur dan je geanonimiseerde CV en motivatiebrief op naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Role details

Job type (Senior) Associate Disputes & Investigations Eindhoven
Office Eindhoven
Team Disputes & Investigations
Apply now

Apply Now