We’re hiring!

Notarieel Medewerk(st)er Real Estate / Vastgoed

Wij zijn voor onze vestiging in Eindhoven voor de sectie Real Estate / Vastgoed op zoek naar een Notarieel Medewerk(st)er.

Challenge expectation, together 

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven. Vanuit 29 vestigingen verspreid over 17 landen combineert Taylor Wessing de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons team

Als Notarieel Medewerk(st)er Real Estate / Vastgoed ben je werkzaam op de sectie Notariaat Vastgoed. We focussen ons met namen op nieuwbouw projecten. We hebben een informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid binnen het team. Onze communicatielijnen zijn kort, hierdoor ondersteunen, motiveren en inspireren we elkaar op een persoonlijke manier. We werken samen met onze collega’s binnen nationale en internationale teams, zo dragen wij bij aan het succes van onze cliënten. 

De functie

Als Notarieel Medewerker heb je, samen met je collega’s, een gevarieerde en uitdagende rol. In het notariaat zijn de belangen van cliënten en persoonlijk contact erg belangrijk. Je verwerkt correspondentie en telefoontjes, beheert de agenda’s, bent verantwoordelijke voor de dossieropbouw en je draagt samen met de jurist zorg voor het opstellen van juridische documenten zoals aktes en overeenkomsten. 

We need you!  

Ben je enthousiast? Onze ideale collega beschikt over een afgeronde (juridisch) secretariële opleiding of opleiding HBO-rechten en heeft bij voorkeur 1-2 jaar ervaring als notarieel medewerk(st)er. Je beschikt daarnaast over zowel zeer goede mondelinge- als schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent enthousiast en proactief ingesteld en beschikt over een open en stressbestendige persoonlijkheid. Daarnaast ben je collegiaal, klantgericht en nauwkeurig in je manier van werken.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Verder hechten wij veel waarde aan een prettige werksfeer door o.a. het stimuleren van een goede work-life balance, teambuilding en jouw vitaliteit!

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.

Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Solliciteer via de groene ‘Apply now’ knop!  

Klinkt dit als jouw toekomst? Stuur dan je geanonimiseerde CV en motivatiebrief op naar Anne van Hilten via nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Role details

Job type Notarieel Medewerk(st)er Real Estate / Vastgoed Eindhoven
Office Eindhoven
Apply now

Apply Now