We’re hiring!

Associate Corporate / M&A

Taylor Wessing is op zoek naar een ervaren Associate Corporate / M&A (Advocaat met 3-5 jaar ervaring) voor haar vestiging in Amsterdam. 

Challenge expectation, together

Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.200 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 28 vestigingen verspreid over 17 jurisdicties. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, intellectueel eigendomsrecht, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Amsterdam, Brussel en Eindhoven.

Corporate / M&A

In deze gevarieerde en uitdagende rol ben je werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate / M&A binnen onze vestiging in Amsterdam. Onze sectie Corporate / M&A richt zich op verschillende deelgebieden binnen het ondernemingsrecht. De gecombineerde aanpak en geïntegreerde samenwerking tussen advocatuur en notariaat bewijzen zeker hier hun meerwaarde. De sectie is onder meer actief bij het opstellen van joint-venture contracten, aandeelhoudersovereenkomsten, begeleiding bij management buy-ins en –outs en het opstellen en beoordelen van financieringscontracten. Een belangrijk deel van de activiteiten heeft betrekking op (internationale) fusies en overnames (M&A). De cliënten die door onze ondernemingsrecht juristen worden bijgestaan, variëren van (middel)grote regionale en landelijke ondernemingen tot internationaal opererende multinationals, private equity, evenals non-profit instellingen, zorginstellingen en woningbouwcorporaties.

We need you!  

De ideale kandidaat heeft 3-5  jaar relevante werkervaring in het ondernemingsrecht met de nadruk op fusies en overnames. Je bent verder commercieel en marktgericht ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij bieden

  • Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland;
  • Je kan gebruik maken van allerlei inspirerende initiatieven, zoals ons thuiswerk- en Family Matters beleid en onze vitaliteitsworkshops en –coaches; 
  • Volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, door te groeien binnen de organisatie en het beste uit jezelf te halen;
  • Samenwerking met collega's die passie voor het vak hebben, pragmatisch en oplossingsgericht werken en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris en 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan nationale en internationale evenementen;
  • Wekelijkse kantoorborrels, een bruisend kerstfeest, een goed verzorgde lunch en nog veel meer!
     

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je om je documenten te anonimiseren. Solliciteer je via het formulier 'Apply now' op onze website? Vul dan bij 'First name' en 'Last name' je initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan. Ben je geselecteerd voor een kennismakingsgesprek? Dan nemen wij contact met je op en vragen we je om een uitgebreider CV. Ben je niet geselecteerd? Dan laten we je dit ook weten.

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste advocaat die wij zoeken? Stuur dan een mail met een motivatie én CV naar, nl.recruitment@taylorwessing.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Role details

Job type Associate
Office Amsterdam
Team Corporate, M&A and Capital Markets
Apply now

Apply Now